Monday, 4 March 2013

StoryTime ^^

Assalamualaikum.










Ehemm, Baru-baru ni, sekolah saya telah mengadakan SUKANTARA dimana semua pelajar terlibat. Hari ni pelajar muslimat berasa bebas sangat sebab muslimin takde kat sekolah,rasa aman je sekolah jadi sekolah perempuan la pulak maklumla muslimin pergi ke stadium untuk sukantara. For the first time tahun ni muslimat berlari 400M. Nahh, ramai jugak yang pengsan . Actually nak lari 400M ada teknik dia, mula-mula kalau nak lari jangan pecut lagi ! yang ramai  tak faham dieorang pecut dari awal, nanti mula la semput-semput. pastu pengsan.Kalau pecut dari awal badan tu akan panas, kalau badan tu tak kuat boleh pengsan... Ish3. Saya ni duduk tepi padang dari awal sampai akhir. hehe ,jadi pembantu ustazah :D best jugak boleh tengok macam2 adegan dekat padang tu . Dengan keadaan padang yang mendukacitakan akibat hujan ramai la yang jatuh dengan macam2 aksi..^_^ tapi best la lari 100M dalam keadaan hujan lebat...fuyoo best ah! dpt no.1 plak tu bez mandi hujan ~ Weee....pastu Lari 400m ni sedih sket lari dapat no.2 .. uhuhu walaupun no.2 tapi mata dapat 1 sebab lebih masa :P 


                                                          Kami sahabat- Ukhwah fillah :D
                                                                   Lovely friends






saya dan kawan-kawan menerima watikah perlantikan pada sesi 2013 :D
Ermm~

Sudah seminggu parent berada di tanah suci mekkah. Hari-hari call :D cepatla balik ~ uhuhu :'(
Sudah seminggu berdikari. masak sendiri,cari makan sendiri,buat kerja sendiri (kerja mmg kne buat sndiri)

jom follow saya dekat twitter..
klik link kat bawah tu eh...


 Miss_IQ1996

 KATA-KATA PADA KALI INI ~


 “You can do the best job you can possibly do but you can never guide who you want to guide. The selection is Allah’s.”




No comments:

Post a Comment

Kehidupan saya sebagai makhluk Allah di atas muka bumi :)