Monday, 25 March 2013

Al-Kisah

Assalamualaikum. Wahai sahabatku sekalian, Dengan izin Allah dapat saya meng-UPDATE blog ni. Uhuhuu (^_^)

Alhamdulillah <3

So, Minggu lepas adalah minggu terakhir sahabat saya berada di bumi wakafan SMKATJ. . Sedih :'( Ingat lagi mase form 1 dulu masuk sekolah tu, memang excited dapat sekelas dengan orang tinggi lampai dan cantik :D Memang banyak sangat kenangan , masa F.1 penah gaduh2 tapi bukan tumbuk-tumbuk DUSH,DUSH, (xlah) biasa la budak tak matured lagi , sikit2 terase hati, Semua saya punye pasal, yela saya memang degil masa F.1 ehehe :

Antara kenangan saya ngan dia :

  FORM 1 & FORM 2

FORM 3 & FORM 4


Sahabat saya ni suka bagi nasihat :D Seriously, saya sayang sahabat saya . :D although sejak tahun lepas kitaorg tak cakap banyak antara satu sama lain sebab tahun lepas kitaorang tak same kelas. Time form 1-3 memang banyak kenangan...dulu masa pertandingan tilawah kitaorang penah control microfon ngaji depan ustaz dalam bilik KKQ, masa ihtifal kat Sheikh Malik dulu pernah buat gila-gila dalam bilik. uhu best, pastu  time PMR  belajar sama-sama dalam kelas .. die selalu bagi kata-kata semangat kat saya. Tapi time jumpe kitaorg selalu peluk :)

So sebelum hari terakhir kitaorg buat majlis kecil je, sebab kitaorg xde masa jgk, so kitaorag cube buat and ambil sedikit masa untuk buat majlis walaupon hanya makan kek . Kitaorg rasa lega jugak dapat menghargai seorang sahabat yang sememangnya payah nk jumpe kat atas dunia ni.^_^

FORM 5 

WE WILL MISS U AMAL :'( WE WISH U ALL THE BEST, SEMOGA SIHAT SELALU. WE LOVE U <3


So sekarang dah masuk hari ke-4 kita bercuti dalam penggal pertama ni, huhh, as SPM candidate's sememangnya tak lari dari homework yang banyak 10/11 subjek. GULP~ telan je slow-slow.. So juga perlu ditekankan PERLU AD KESEDARAN DIRI nak menghadapi SPM ! not UPSR or PMR~ Alhamdulillah both exams already got straight A's Now its SPM turns that need to get straight A's . Kalau tak, harapan hancur. sehancurnye~ Ya Allah permudahkanlah..

btw


This month birthday saya and sorang lagi geng saya AMYZA EZIRA ~

BIRTHDAY GIRL THIS MONTH :D
24 & 29 MARCH

Yea, nak pegi celebrate together :D Alhamdulillah masih dipanjangkan umur, nak mencecah 17 tahun .. Senior year tahun nie..sedih btol



Kata-kata untuk hari ni ~~~~~~~~~




hayatilah apa yg diperkatakan :D semoga beramal..