Saturday, 24 November 2012

Otokke?Palli-wa !

Assalamualaikum, <-- jawab2



Wahh~ rindu nye! my blog! hehe, awesome !
 nak update apa ya ?
Owh, ok tittle diatas saja2 je reka kalau sesiapa faham, hehe talk to her --- > (*_*) 

ok,sekarang kita dah nak masuk bulan DISEMBER 2012 ~ dah nak masuk form 5?!
really?
why?
erm, tahun depan turun kelas i guess, (xyh guess guess la) wa~kelas kauthar ! hope so~ sbb no dlm tingkatan tak la teruk sangat, tepi menggugat kedudukan dalam tingkatan kalau lelaki senang nk masuk ikhlas kalau perempuan kene fight betul2 :'( ~ 

* tula akibat banyak sangat masuk tu masuk ni kan dah tinggal banyak kelas padan muka !~ kalau exam jangan salahkan soalan :'( 

okey tak kisah, (sebenarnya kisah sangat2) :P
 sebab kalau kelas ikhlas cikgu pegang betul2 !
waa~~ BI n PSI sikit ag nk A ! kalau dua ni A confirm next year duk kelas ikhlas ! 
tula tak fight betul2 masa exam ! 

korang JGN jd macam say eh, take a NOTE please, kalau nk masuk banyak sangat nak wakil tu wakil ni, belajar jangan lupa tau ! UPPER FORM lain dengan LOWER FORM ! seriously !! lower form boleh la nk buat macam ni , arasso ? good - charatta ~~ :


 

Berkesinambungan cerita sedih ni, bila abang saya nak habis SPM ni ? nk holiday !
cepatla habis ! nk pegi KL plak ni..

ermm, cuti ni amik tusyen ! yup , parent tak bagi pun tapi ok je kalau anaknda dia nk belajar kan, tak nk bg karat otak ni duk rumah,
tusyen oh tusyen, dekat je pun tak la jauh sangat ngan geng2 saya jugak  :)
bergabung ! menuntut ilmu, berjihad ! 

kerana Allah ... ^_^











No comments:

Post a Comment

Kehidupan saya sebagai makhluk Allah di atas muka bumi :)