Tuesday, 27 November 2012

Finally !



                                                      For Zuhd in this life is true richness…


Assalamualaikum, sekarang jam menunjukkan pukul 12.30 AM

So?
tengah tengah malam ni rajin pulak nak update blog,
takde la sebenarnya baru lepas edit-edit untuk majalah AN-NUR 2012 , fuhh~ letih sangat !
Tak pe untuk budak-budak SMKA TOK JIRING , wait eh hasil geng 1996 buat majalah tahun nie :)

So, hari ni entah pape bangun pagi-pagi, tak buat pape, haish
   
Argh ! sakit belakang, budak GEMUK tu suh orang gendong dye, dari ruang family ke ruang study, woo~ Ingat ringan ke, saja je dia cari pasal sakit belakang kalau ringan takpe jugak, Dah la tinggi dari orang, kalau tinggi ringan macam model takpe la jugak nak gendong siap saya main lambung-lambung kat atas lagi kalau ringan sangat, haish, orang suh dia datang sruang study suh tengok hasil edit je, tu pon nak kena gendong jugak,

Sabo jela,


Pastu , ermmm Owh for your information :

Tadi cikgu cakap

" dengan ini saya telah berpindah ke kelas KAUTHAR bagi sesi 2013"
hehe, Alhamdulilah , finally , tak nak duduk kelas Ikhlas although banyak specialities dia, bukan apa tahun ni dah rasa macam mana ,

cikgu 4AIK 2012 akan dibawa ke 5AIK bagi sesi 2013 , saya nak rasa jugak cikgu lain , hehe :)   
Tapi saya sayang cikgu IKHLAS , seriously , sokey la kelas mana-mana pun asal jangan QALAM / RAHMAN sorry kalau sape-sape terasa, Saya pun ada target jugak :)

*still memikirkan kenapa BI dan PSI !!! sikit ag nk A, huk,huk sedih nye !  

 FIGHTING FOR SPM 2013 !

CHOW, ASSALAMUALAIKUM nak tidur, esok ad tusyen, pastu pegi sekolah pastu pegi training taekwondo pulak , huh letih-letih :)




No comments:

Post a Comment

Kehidupan saya sebagai makhluk Allah di atas muka bumi :)