Tuesday, 27 November 2012

Awesome (^_^)

Assalamualaikum ! 

Wah, awak semua ! sahabat saya semua tak kira la, kalau kita tak pernah bertegur sapa tapi kita tetap bersaudara kan .

Now, lets start my AWESOME stories for today :)

Hari bangun awal ! lepas subuh pegi bagi kucing saya makan :) <-- baik tak? jarang tau bagi kucing mkn pagi2 , hehe

Padahal kucing adik saya ni ha, dah la lepas subuh tido balik, baik study sebab dia amik exam hari ni, haish.
 

Lepas bagi kucing makan, rasa lapar la pulak , kucing dah makan , saya ni tak makan lagi, last-last tengok ibu saya tengah masak nasi goreng, pastu pulut, lambat lagi nak siap baring lu seround, sejuk pagi-pagi, Tengok kertas add math sebab pagi kol 9 ad kelas tusyen add math ngan cg YUSRI ! hehe :)  

Ok, tengok-tengok ayah saya bawak balik nasi kerabu :) yummy ~ tapi tak sempat makan la pulak, terus pegi tusyen bawak bekal la nampaknya, huhhh~~

Lepas tusyen straight ke SEKOLAH ! apa lagi kena siapkan majalah sekolah la, macam-macam kerja betolla , bincang - bincang , ok dah habis kol 12.30 , terus sambung pegi latihan taekwondo kol 1.00 , huhhhh~~ lame tak pegi latihan, berhenti bulan April hari tu, sebab busy sangat,  sambung la balik , Hah! kalau dah lama tak datang apa lagi, tengah training , "BUK!" kat belakang " Lama tak jumpe," <-- sir berkata-kata , haha, adoi sabo jela 'Sebab pe lame xdatang?!" , " Busy la sir" , " ala orang lain busy gak", ok fine alasan sebenar , MALAS , hehe , tak pe la asal training still ngan flexibility :)


Lepas training tu nak tunggu ibu datang amik, pegi la surau nak solat kan, nk thu jumpa anak kucing CUTE ! depan surau, wahh ~ comel , warna putih, like my kitty at home :)

hehe, pastu pegi Shopping barang dapur kat Sabasun, banyak makanan woo~ ~ hehe dah la tak makan lagi seharian hari ni , nasi kerabu dalam beg tu tak makan-makan pah ceroh la :P

On the way balik rumah , beli buah-buahan kan tepi jalan , beli DURIAN ! yummy~~Erkk, best la ,one of  my favourite fruits . Balik tu terus makan , yea !

pastu Abang saya ni ha ! bertuah sungguh la ad rezeki belum habis SPM dah dapat tawaran kat Universiti Teknologi Petronas (UTP) ,
congrats BRO ! 

Lepas solat Isyak tadi main kad UNO , saja puasan , ayah bagi COKLAT , banyak makan,
--- > pasal nasi kerabu tu , ermm makan tadi tetiba rasa pelik tanya ibu tak basi last-last ibu cakap kuah dia yang basi , alamak separuh dah makan, ayoyo 


ok la BRO ! cepat sikith abis exam nk g jalan lok ni, :)

Ok thats all ,

 




for my sister  SUN-HI COMEL ! puas ? haha,

No comments:

Post a Comment

Kehidupan saya sebagai makhluk Allah di atas muka bumi :)