Sunday, 3 June 2012

SABAR :)

Assalamualaikum, 

dh berapa hari dah sy xupdate blog kan :)



Actually hari ni dah masuk 5 hari sy demam + sakit tekak , seriously ok :) sabo jela tawakkal pd yg Esa, mampu berdoa , jika ini ujian buatku aku Redha dan pasrah dan berusaha untuk mengubatinya. Aku percaya Allah ingin mengujiku dan menghapuskan segala dosa-dosaku :)



bukan sy sorang jer demam, almost semua yg demam2 batuk , berjangkit la ni , event nk g bukit merah dh cancel, sabo je la xder rezeki nampaknya, sedih betol, xpe la ad yg lebih baik sedang menanti kan :) urm, pape pon sabo jela :)


hari ni for the 1st time sejak demam boleh mkn nasi, slma nih minum susu jer~~serius la xleh nk mkn . Biasa org sakit kan :) tp susu mmg wajib bg sy kalo sakit , mengenyangkan :) yummmmyyy~~~

Hari ni p.sdre dtg umah ag :) ala buat nasik minyak la~~~kitaorg tebeng gop la masok2 dlam keadaan sakit, sy pulak sambil2 tolong my mom tuh buat dessert yg paling sy pakar :) simple jer iaitu SAGU XD senang dan amat sedappp~~siap kene puji lagi oleh Mak su :) tp biasa mmg bende tuh sy buat klo ad org dtg, hehe confirm kene puji XD *blushing2 la plak*

Hari ni sy pon tebeng gop g ngemas bilik walaupon xsihat ag, sebab my mom ckp kalo nk sihat kene aktif jgk hehe, sbb my mom pon 5 hari gop demam :)

ok hari ni kemas bilik xlarat ane ag tp nk nyapu bawah katil kan, alih la katil tuh, tgok2 handphone adik2 sy yg hilang selama ni ada bawah katil, fuh~nasib baik dh jumpa hp masing2 slama ni duk bwh katil, hehe..so xyah la susah2 kawan2 dieorg contact mesej2 my number lagi :P.pahtu novel2 baru ambe pon duk bawah katil gop, at last ! Alhamdulillah,,jumpe sudah :)

urm , holiday dh xbleh nk g dah sbb sumer dh demam,pasport xg wat ag, ermm, tunggu balik kg jela pulak hujung minggu ni , balik KB :) awal minggu baru ni dh balik tp sy g khemah xjoin pon dieorg balik ;'(

sy nk tunggu kawan sy balik dlu r :) lamer x serang die nih :P Rindunye~~ XD

Wassalam :)



No comments:

Post a Comment

Kehidupan saya sebagai makhluk Allah di atas muka bumi :)