Tuesday, 5 June 2012

Bring it on !

Assalamualaikum :) sahabat2 saya sihat ?????????????????





Alhamdulillah, sy pon beransur pulih walaupon x 100% . but my voice is gone~~ :P

Ok, Hari ni kan seorang budak lelaki dh mengalah dengan sy :) Alhamdulillah, sori la sy xkisah kalau kita kawan tp jgn lah ckp awk suka sy eh, sy akn jd ANTI ! hehe faham2 je la, sy xkesah die anggap sy sombong, ego n etc.... klo die mesej tanyer 1000 patah perkataan my answer should be (??? , huh , apa, k, x - either one) sorry la , sper suh tnye pastuh mula la ingat sy marah, sy mmg xlayan XD laen kali jgn kacau !! bersyukur sangat2~~~ bukak skolah lari jauh dr saya ok! don't be a STALKER ! 

Ok hari ni bosan gak r, payah kan jd org sakit :) bosan duk atas katil je, makan, tido :P
ok hari lepak atas katil baca novel2 (skrg pon xhbis ag bca) , my mom lepak lm bilik la td sambil jahit bju raya sy tuh :) sy cakap la " Ibu, bila nk balik kg, bosan la duk rumah" , ibu senyum cakap esok2 balik la, pastu i continue with my reading, then my mom keluar buat announcement , ' Iqah tanya biler nk balik kg nyer, iqah dah bosan duk kat rumah XD" sy pon gelak2 suka lam bilik, ayah sy pon ckp la ' Kita rancang nk pg mana?? bukit merah kan?? " hehe  tp my mom smbung la ' nk bukak sekolah dah xboleh nk pg jalan dh la " adik sy ni mari nyampuk " Asal xpgi awal2 kan senang" hehe, ok done of conversation there ,lalalala~~~~~~



ok la, need to rest :) wassalam

CHECK THIS OUT !

No comments:

Post a Comment

Kehidupan saya sebagai makhluk Allah di atas muka bumi :)