Wednesday, 6 June 2012

Raining?


Hari nie sedih coz result exam MID YEAR teruk dr TOV , teruk sangat 2 ! xsanggup nk tgok, seriously , cam nk kene heart attack setiap kali tgok, yela sy ckp kat my mom, boleh die buat cool jer~~~ sy risau nk nangis dh result teruk gitu, my mom kabo la " at least ad A" , hurmm,,, sy still xfhm, yes maybe kene ubah cara belajar, kalo sy belajar macam nk PMR sampai tua la sy ni xbleh capai target kan, And paling penting sbb ape result teruk adalah kerana berpunca byk skip kelas, yup mmg sy byk skip kelas :P but i think sy dah cover sumer , jumpa cg2, tanya kawan2 but idk maybe kene ad lm kelas sepenuh masa bru boleh fhm ganer2 pon,

Saya cuba study dari sekarang untuk AKHIR TAHUN , perlu hafal dan faham apa yg xfaham lagi dr sekarang sumer2 subjek, nk2 subjek yg paling saya lemah sekarang nie iaitu ADD MATH :) tekanan jiwa dan perasaan sungguh la..



Naik Upper Form mmg, kak2 byk bg nasihat form ni la kene mahir sbb naik form 5 confirm nyesal XD
sy mmg selalu ingt ayat ni sbb bukan sorang jer tau yg cakap macam ni, tp ramai :)

Ok hari nie , seekor lg ular datang umah, xfhm betol la ular ni nak apa sebenarnya?? hehe, sikit ag nak masok umah macam biasa la kucing adikku yg action gagah lagi berani datang menyerang ular itu *die main acah2 jer action lebih* hehe,,, abang saya yg bunuh ular tuh XD


FOR MY FRENZ : ( sy thu awok bca kih3)

 
k r , nk g layan kawan sy sorang ni, lmbat mesej ngajuk ekg :P maklumla esok bru blik, pah esok2, lmbt ag nk g serang bdk nih, nk bukak sekolah dh,  sian yer sakit xlalu makan, tp makan sokmo pelik kan? hehe

harap cute jer kalu dok ish3, hari2 say cubit bdk nih, tp ye marah n saya xkesah pon mmg sy ske cubit org,,hehe, padan muke, 

ok la tuh jr wassalam ;)


No comments:

Post a Comment

Kehidupan saya sebagai makhluk Allah di atas muka bumi :)