Tuesday, 19 June 2012

BLAST TIME !

ASSALAMUALAIKUM !

hehe, this week dari hari ahad - selasa nk cter :P

Ahad :



Well hari ni ad perasmian hari sukan, urm nk cakap pe? owh lompat jauh ! hehe yeah dpt pointer tertinggi hehe :) semangat sgt, I LOVE SPORT <3  xpe sumbang rumah biru, tp memang tekanan la, sbb every year wakil rumah biru tanding berlari, tup,tup tahun nie xde siapa la xsedih , urm~~tanya cg, pastu cg cakap " bila masa perempuan ada pertandingan, selama ni sukantara je" la dah tiap2 tahun sy wakil dpt piala/pingat tuh ape kebenda?? xsakit hati mana pon~sabo2 :)

hehe, xmengapa tahun ni save badget kot, nk klaster kate kan :) sy akn cuba memahami keadaan sekolah :)
ok, done, pastuh hari ni xbengang mana pon raptai perbarisan kat padang, panas ! tp HOT neraka lagi, sentiasa memebandingkan keadaan dunia dengan akhirat , macam mana la kalau dekat padang masyar nanti ? HOT lagi kan NERAKA? lg la HOT.

ok hari ni jugak kan, HAPPY FATHER'S DAY ! hehe
my mom beli kek, my mom tempah kek dr pagi, xcair mana kek tuh, habis runtuh xnampak rupa kek dah, hehe, balik2 jer , my dad bukak pintu terus nampak kek, 
my dad tanya la "Kek sape tu" semua cakap "HAPPY FATHER'S DAY !' hehe xsempat nak siap2 sebab masa tu dah nak pukul 5, terus sambut makan2, my dad cakap la " La, Ayah xthu pon hari ni Father's Day," haha, kesian tula busy sangat , ish3 , tengah2 makan ada nyamuk gigit my dad, my mom cakap la "Pukul nyamuk kat dahi !" pastu bermula la kitaorg discover nyamuk , lil bro tanya " nyamuk terbang guna ape? syap ker? sayap die ad berapa?" adoi sembil ngguh la, haha , adik sy sorang lagi tnya " nyamuk ad 4 jenis je kan dlm dunia?"

last ayah sy jawab la semua persoalan tuh tp kan ayah saya cakap yang pasal sayap tuh " Xde r nyamuk ada jet xdok sayap pon , xpon dier keluarkan gas, CHOMMM~ yer terbang " hahaha , sabo jela,

adik sy yg bongsu jer yg prepare hadiah kat my dad, hehe XD bagus betol :)
 lepas tu kol 6 kitaorg pg dinner plak kat luar, lepak kat NR CAFE lg XD

Isnin :



Hari ni sy pegi UniSZA urm , xbest pon siyes la, ngantok XD hehe, nk SUKAN ! nk berlari, Sukan adalah kegemaranku XD

tp mikir best gak pegi sana, cg bawak kereta laju giler ~huh, serun~ hehe XD
urm , hari ni xlarat mana, pstuh kami sekeluarga bungkus makanan kat NR wat balik bukak puasa, letih2 xlarat, balik tu terus landing sampai ke ptg XD


Selasa :



HARI NIE ! haha birthday my bestie ! hehe, sy mmg kejam ngan die , xucap pon BIRTHDAY ! shh,,,sy nk bg SUPRISED ! sbb lusa pon hari jd my bestie jgk !! so sambut sekaligus jela xbest sambut suku2, xsyok ! so jgn r marah n ngajuk xbagush :)



Urm congratz r BLUE HOUSE ! juara rumah sukan hehe, kembali gagah ! yeah masa 2010 dh jd juara so 2012 kembali merebut tempat pertama dr RUMAH MERAH yg tlh rampas last year, GOOD2 , sape la xhepi ! walaupon BURN dh kulit ,saya xkesah dh ramai tegur about my skin dah naik panau mcam2 suh letak , ada suh letak belerang, limau nipis, campur herba2 erk, sy letak CREAM je ok, ubat doktor XD hehe, sy xkesah la, my face not ur face :P 



BEST! sejak bbrapa hari ni sy bahagia :) cewahh!! alhamdulillah :) lama xmain sama2 ngan kawan sy XD
JOM PERANG ! hehe :) 

SO JOM DISCOVER MY NEW BLOG !

PRINCESS DAKWAH ISLAMIC

No comments:

Post a Comment

Kehidupan saya sebagai makhluk Allah di atas muka bumi :)