Thursday, 26 January 2012

URMM,,PENAT NYER

Hari nie kan.pagi2 pegi sekolah mcm biasa....dtg skolah dgn perasaan GELISAH.nk thu x sbb ape????
Sebab sya xsentuh pon HOMEWORK semalam..lpas BBQ jer tido......penatla,,,,,Tapi sy mengukir senyuman palsu..hehhee dlm hati,, sy berdoa agar xder ape2 yg terjadi.. ALHAMDULILLAH...xder aper2 yg berlaku.^^
Kan...BERSYUKUR sgt2...hehehe

Pastu ada perjumpaan PSS ada USRAH..Urm pengerusi PSS citer yg dipetik lam surah AL-BURUJ.......Pastu smbungan cg pulak.......pasal solat..^^ BEST ~~~~

Balik Sekolah pening kepala.dh la demam pulak tu.....ingat nk tido..mata dh merah,,pastu kene join my family , my uncle n aunty pg picnic kat pantai la pulak..adoii,,,tp best ada angin,,ombak,,hahaha nikmat Allah bg kat kita kan...Tp my uncle dh balik kl terus td lpas picnic tinggal my aunty jer,,,best luangkan masa...xsabar nk pg FAMILY GATHERING kt JANDA BAIK.PAHANG cuti bulan tiga nie.....hehehe mcm2 aktiviti tlh disediakan.....

Pastukan, balik sekolah td ada ular tedung tau besar...kucing sy nmpak pastu,,nasib baik ayah sy perasan...masa tu ayah sy nk bg kucing sy mkn...Kucing sy nie pandai tau,,sbb tu ayah saya suka kucing tu...Dier kalo nmpak ular kalo kita panggil dier xdtg n kita tgok dier pastu dier tgh perhatikan sesuatu xberkelip pon..maksudnya ada something xkena, ada ular la biasa nyer,,,,,,ULAR BESAR LA..kalo ular kecik2 dier pegi mkn jer wat balik letak depan pintu ,,,pastu gurau ngan ular tu,,eww..geli tp camtulah kucing saya,,,maklumlah rumah sy byk ular tedung,so scared ~~~~

So homework dh byk...kener study lu,,,,,ingat nk tido jer ,,,tp xleh bazir masa tu kan....hehhehe...masa itu kalo kita tidak memotongnya ,,dier akan memotong kita....right ???

No comments:

Post a Comment

Kehidupan saya sebagai makhluk Allah di atas muka bumi :)