Friday, 27 January 2012

Jumaat.....HARI YG PENUH KEBERKATAN

Assalamualaikum.....

Today, Allah masih lagi meminjamkan nyawa kepada hamba ini untuk meneruskan kehidupan seperti biasa..Alhamdulillah......

Hari ini memang bosan....Sbb sumer da balik dh.....sy tido jer....keje sy ,,hari ni wat h/work atas katil sbb ada org datang malas nk duk kat meja study, meja study sy bkn dlm bilik tido mcm my bro tp kat bilik study la,,,,pastu terlena dgn buku2.......hehehe ^_^ tgok.sy mmg xleh belajar ats katil..confirm tido.....mmg hari ni bosan ~~ lalalala~~~ malas nyer nk buat homework..tp camtu r kener lawan..buat2 rajin siket2 lamer2 rajin r.....Pastu kan esok kener hantar novel2 pinjam kat pustaka awam.tp tgok keadaan mlas nk pegi hantar...So,ramai ag org tanyer sy nk pndah ker x??? hehehhehe just wait n see.........eh,jap saper tgok khutbah kat tv td...lama btol ye khutbah kan sampai kol 2........hehe my mom n me suker tgok khutbah jumaat kat tv pstu diantara dua khutbah tu kita boleh berdoa..InsyaAllah Allah makbulkan doa kita ^_^

So now what????????????? bosan..hehehehe.....
jom layan nasyid nie..~~

No comments:

Post a Comment

Kehidupan saya sebagai makhluk Allah di atas muka bumi :)