Monday, 28 May 2012

MUQADDIMAH lamer xupdate :P

Assalamualaikum semua!

 

 lamer betol xupdate blog~~~rindu nyer ~~
busy la..macam2 yg berlaku kn kat atas muka bumi ini sekarang..xyh la nk ckp satu2..mcm2 musibah telah berlaku,,
Nuazubillah jauhilah daripada kita semua, Aamiin :)

So 3 weeks exam..dh tamat! ALHAMDULILLAH...xthu result cmne..hehe...cukup mendebarkan.
3 minggu exam boring la~~serius ni..

cuba awak semua bayangkan *bukak otak masing2* haha

ok imagination~~
awk bayangla kan maybe it is my 1st time, subject killer everyday...woo~~ BEST la jugak tapi kan rasa macam pening+letih sebab hari2 kita perah otak kita untuk mengeluarkan semua apa yang ada ..
BETUL TAK??
form 4 and form 5 la kan,kan,kan, :)

ok never mind, exam dah lepas sekarang kita lupakan and enjoy for our second semester holiday ! hehehe
lepas exam jumaat ni pegi SUMMER CAMP ! only puteri Islam Malaysia , peringkat negeri kat Telaga Batin jer, itu tempat sejarah bagi saya, perkara teruk telah berlaku disana masa tahun 2008..ngeri wooo~~~, tp tetap jugak nk pegi berkhemah kat sana sebab dier dah ubah suai kan :) sekarang 2012 la, zaman dah berubah dunia dah maju, hehehe......

So, sedih sangat2 tahun ni tak boleh masuk ihtifal, sedih sangat2, tp tak pe la tahun depan InsyaAllah, tahun ni tak ada rezeki.
Sokey la, so pegi la audition untuk speech choir la, terpilih so?camtu la rezeki kat sana..

LAMER LA XUPDATE BLOG NIH!! banyak betol perkara yang berlaku tau, kalau cerita satu2 memang xhabis punya la....
InsyaAllah dari masa ke masa saya cerita apa yg berlaku...:)
 


No comments:

Post a Comment

Kehidupan saya sebagai makhluk Allah di atas muka bumi :)