Friday, 2 March 2012

YEA ~~


BismillahHirrahmanNirrahim......:)

RABU

story2,,so semalam BEST sangat ! pergi INFO RACE, cam explorace la jugak ..:) haha dae-bak !
Camner r,hari semalam bermula dengan pagi yg turun dengan lebat, ( nasib baik sbb dtg sekolah lewat semalam),,ok tp malang siket, hampir accident plak..tetiba ada motor lalu dengan laju n xder lampu n so on..mmg ngejut....dh la masa tuh nk masuk selekoh nk pegi sekolah...tengah sedap2 ni tetiba brek ngejut , So tahan la guna tangan, cmner la tangan boleh tahan dekat tempat tajam..habis tangan berdarah...so datang sekolah dengan tangan cmtu, xbasuh lagi.hehe....xper wat lex wat cool ~~~~ pastu kan, sampai kat sana kan ada banyak sekolah la 35 buah sekolah, pastu jumpa guru sekolah yg baru bertukar kat sana....:) dapat kawan2 baru...duk sana baru berapa jam mcm dh kenal lama :) BEST !

Pastu sy selaku ketua kumpulan kat sana....kene wat banyak kerja,anak buah sedap jer duk tunggu ketua jer,,duk relax  , haish aper nk jd, sabo je la ada anak buah gitu...haha kadang lawak gak tgok dieorang stone je tunggu ketua amik misson..hahaha...lawak2 nk2 ada org tuh jatuh stage..dop sebek aner op...hahaha....sian betol sahabat sy sorang tuh...2 kali jatuh ... (nk gelak opmo kalu ingat kes nie) :P

pastu kan kene pakai tag kitaorg no 3 yg bergambar angry bird warna merah.....mana x sebek ada budak2 sekolah rendah gelak kat kitaorg sbb pakai angry bird...haha..sedih3....:'(

Pape pon Alhamdulillah Saguhati pon,,saguhati la.......dpt baucer RM30 pegi shopping novel..habis lalu baucer tuh....haha....

tgok la for more info.......


KHAMIS



Lepas tu kan Hari ni ada MTQ kat sekolah...amik pengalaman jer masuk tilawah...berlatih last minute ngan kawan2...sebab memang xsempat nk berlatih,,,balik RACE tuh demam + selesema = suara serak xder suara :"( macam2 pape pon berjalan dgn lancar :)

Redha jer la aper yg berlaku hari nie, tp ada hari yg memalukan jugak hehehe,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,adoii aper nk jadi nie :P

FOR MORE INFO...




No comments:

Post a Comment

Kehidupan saya sebagai makhluk Allah di atas muka bumi :)