Thursday, 19 January 2012

What a "GREAT" day..huhu

Assalamualaikum....

terima kasih kerana sudi membuka blog ni...hehehe....Well,Hari ni for the first time datang lewat skul sbb kene patah balik rumah....Haish sedih ngguhla,,,,,,,,,hahhaaWell,,dtg skolah kene tulis nama tp xkene tahan pon..Xper la....nk wat cmner...Redha jer

So,Hari ni belajar Fizik,,KeJAP faham,kejap xfaham,, camner ni?? setakat ni semua subjek dah boleh faham tp FIZIK nie,,,,xfaham la.....Xperla USAHA JE......Hari ni Happy tu xjgk,sedih pon xjgk,,,,,tp xthu knp....urm,,knape yer????? xper la lupekan perasaan..hehe.....

As Usually, Cuti raya CINA sepanjang 5 hari nie,,mana boleh duduk diam jer,,yg penting HOMEWORK !! sya ada 9/11 subjek yg ada kerja rumah.....Wow,,,hehe byk kan..PMR xmcm nie.....hahaha

Td best dengar USRAH kat pustaka....sedap~~~cg bg tazkirah......iaitu peringatan....Tazkirah sememangnya penting dalam hidup kita....supaya kita sentiasa ingat dekat tuhan dan selalu mendekati tuhan....Kita jangan lalai sangat.......kata teacher " DUNIA ADALAH PENJARA ORANG MUSLIM" kita jgn lah terlalu mengikuti cara orang barat..kita ORG ISLAM..selalulah kita bersyukur atas nikmat ISLAM yg telah diberikan oleh Allah....So ,Semoga beramal yer.......^_^




No comments:

Post a Comment

Kehidupan saya sebagai makhluk Allah di atas muka bumi :)