Sunday, 22 January 2012

HAPPY+SAD=???

OK WHAT HAPPENED TODAY???

Firstly,,,,Bgun pagi2 mkn roti canai..(sajer nk wat muqaddimah)....hehe xder kerja ....Urm..bgun pagi2 mkn,study jap pastu online smpai tgah hari.....Tgah hari buat ADD MATH.....hehe pastuh tolong my mom kat dapur wat lunch n sediakan bahan2 nk masak utk picnic ptg tu...my mom buat MEE JAWA n my dad buat PANCAKE....hehehe....best kan......lepas tu kan ptg tu buat la BIO.....dgn semangat nyer sy buat nota warna warni....tiba2 dtg satu suara bising lil bro nie..aduh,hilang focus...die panggil nama sya..."IQAH ADA DAPAT SURAT !!!" hehehe..dier terus baling surat tu kat meja study adoii...dh la surat tu besar.....hahaha....rupanya dpt surat drp KPM (KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA)...hehe dpt SBP kan...nk pegi daftar n so on la.........Pastuh bg la my dad tgok.dier ckp "PEGI LA KALO IQAH NK PEGI , TP JGN NYESAL SUDAH"...hehehe,,,,sya ada health problems,,my mom risau pasal tu jer,,n stu ag dieorg tkut sya xpndai cari kawan.....heheehe.....tkot jd org laen kan...hehehe

As usually, my family curik time ptg2 pg picnic kat pantai.......BEST !!! esok my aunty nk dtg umah ,hehehe,,,,
Urmm...aper ye nk citer.......owwhhh luper hari ni still dpt byk mesej ckp "DH FIKIR KER BELUM KEPUTUSAN??" .......urm,,Saya pon xthu Tgokla kalo takdir sya kat sana,So kat sana la,,,,tp sy rasa xnk pindah r,,,,,,tp bila dpt surat td mcm nk pndah plak.......adoi,,SOLAT ISTIQARAH lu..JOM...korang pon doakan sy supaya terbuka hati saya utk meneruskan pembelajaran sy dimana yg terbaik utk sya yer.......

SYA SYG AWK !!! salam ~~~

No comments:

Post a Comment

Kehidupan saya sebagai makhluk Allah di atas muka bumi :)