Wednesday, 11 January 2012

DIZZY...ayoyoyo~~~

 Hari ini belajar subject byk..wah ,,!! HOMEWORK  braper kali ganda....baru 4 hari belajar....Alhamdulillah,,Hari nie byk kejer skrang nie pon tgh buat karangan ENGLISH,,,xsiap ag,,.Pastu as a librarian i'm involved with multimedia team..ada meeting team nie kener update BLOG PSS and FACEBOOK PSS ,,Ok la lgpon sya ok jer...hehhe....

Best..Hari ni belajar Taekwondo..ramai la pelajar form 1 masok..tp pompuan ramai lg dr lelaki,,,Tgok,,Perempuan kener belajar pertahankan diri...Tp xsuker biler time sy kener paksa duk kat dpn.. bg contoh kat budak2 ,,sir plak suker ckp "kembang hidung dh tu" haish...maner ader..nk wat camne itu adalah kelebihan yang Allah berikan..Bersyukur .... Tp latihan this week bEST !!! ramai plak tu..but ksihan kat kwn sy dier hilang belt kat surau plak tu,,,Jahat la saper yg mencuri kat surau..dh la skolah,urm xreti nk ckp,,,,,Kasihan sampai dier kener duk blkng maser training.....Kan wat solat hajat kan baru thu...jahat betol kat surau nk mencuri...SO NK CONTINUE MY ENGLISH ESSAY.......SALAM~~ NYTE SUMER ^_^

2 comments:

  1. mmmm...update dop tu blog ngan fb pss? hhohohoh..
    saper lak yang curi black belt tuew....
    hey, Fathin punya blog x jumpa pun...

    p/s : banyaknya gambo org dream high

    ReplyDelete
  2. Hhaha.......xag...mlm nie ar kot...nk update esok la lpas amik gmbar buku...Well sya peminat IU N SUZY MISS'A...hehehe

    ReplyDelete

Kehidupan saya sebagai makhluk Allah di atas muka bumi :)